Yeni Mut Kaymakamı Osman Çelikkol oldu. Mut Kaymakam Vekili İsa Uğur’un yerine, Mut Kaymakamlığı görevine Mardin Vali Yardımcısı Osman Çelikkol atandı.
28 Mayıs 2025 tarihli Resmî Gazete’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları kapsamında, uzun süredir vekaletle yürütülen Mut Kaymakamlığı görevine, Mardin Vali Yardımcısı Osman Çelikkol getirildi.
Şanlıurfa doğumlu olan yeni Mut Kaymakamı Osman Çelikkol, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Kaymakam Çelikkol, kariyerine, İçişleri Bakanlığı bünyesinde Mülki İdare Amiri olarak başladı.
Daha önce Ordu’nun Çatalpınar, Sinop’un Durağan, Yalova’nın Çınarcık, Denizli’nin Bekilli, Trabzon’un Çaykara ilçelerinde kaymakamlık yapan Osman Çelikkol, Trabzon Vali Yardımcılığı ve son olarak da Mardin Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Kaymakam Osman Çelikkol’un, önümüzdeki günlerde Mut’taki görevine başlaması bekleniyor.
Mut Kaymakamlığına Osman Çelikkol atandı
0
Paylaş
