1. Haberler
  2. Haber
  3. Mut TSO’nun Ürün Tanıtımı ve Ticaret Geliştirme Projesi ilk 20’de

Mut TSO’nun Ürün Tanıtımı ve Ticaret Geliştirme Projesi ilk 20’de

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mut Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin Üniversitesi (MÜ) iş birliğinde hazırlanan proje, AB–Türkiye İş İnsanları Diyaloğu Programı kapsamında 110 bin avro hibe almaya hak kazandı.
Mut Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ürünlerin tanıtımını ve ilçenin ticaret hacmini artırmayı hedefleyen projesi, Türkiye genelinde kabul gören ilk 20 proje arasına girerek önemli bir başarıya imza attı.
AB–Türkiye İş İnsanları Diyaloğu Programı kapsamında Mersin Üniversitesi ile ortaklaşa hazırlanan çalışma, toplam 110 bin avro tutarında hibe desteği almaya hak kazandı. Projenin hem bölge ekonomisine hem de ülke ticaretine yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.
Mut TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sezer, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Ürünlerimizin tanıtılması ve ticaretimizin geliştirilmesi amacıyla hazırladığımız projenin, Türkiye’de kabul edilen ilk 20 proje arasında yer alması bizler için büyük bir gururdur. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Projenin önümüzdeki süreçte Mut’un yerel ürünlerinin ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü şekilde konumlanmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

Mut TSO’nun Ürün Tanıtımı ve Ticaret Geliştirme Projesi ilk 20’de
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.