1. Haberler
  2. Haber
  3. MUT ZEYTİN ÜRETİCİSİNİN HAKLI İSYANI!

MUT ZEYTİN ÜRETİCİSİNİN HAKLI İSYANI!

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mut’ta, zeytin alım fiyatlarının birdenbire aşırı şekilde düşmesi, üreticiyi isyan ettirdi.
Mut zeytin üreticisi, zeytin alım fiyatlarının düşmesi üzerine çareyi zeytin hasadını durdurmakta buldu. Başta Diştaş ve Malya başta olmak üzere birçok mahallede üreticiler hasada ara vermek zorunda kaldı.
Üreticiler, işçilik, mazot ve nakliye giderlerinin artmasından şikayetçi. Üreticiler: “Üreticinin hakkını yemek, alın terini sömürmek hangi vicdana sığar? Mazot, gübre, ilaç, işçi, nakliye derken ve maliyetler büyürken zeytin fiyatları dibe çakıldı. Biz zarar etmek istemiyoruz, emeğimizin karşılığını istiyoruz.” diye isyan ediyor.
Seslerinin duyulmasını isteyen ve zeytin üreticileri, zeytin toplamama eylemiyle sorununa çare arıyor. Yetkilileri ve sorumluları göreve davet eden üreticiler, zeytinde bir taban fiyat ücreti belirlenmesini talep ediyor.

MUT ZEYTİN ÜRETİCİSİNİN HAKLI İSYANI!
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.