1. Haberler
  2. Haber
  3. Romeo ve Juliet Balesi MDOB Sahnesinde

Romeo ve Juliet Balesi MDOB Sahnesinde

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 26 yıl aradan sonra, prömiyer gösteriminde büyük beğeni toplayan ve bileti günler öncesinde tükenen Romeo ve Juliet Balesi’ni yeniden sahneleyecek. 12 Nisan 2025 Cumartesi günü Opera Sahnesi’nde saat 20’de sanatseverler eseri yeniden izleme fırsatı yakalayacak.
Klasik bale repertuvarında yer alan Shakespeare’in zamansız hikâyesi, Prokofiev’in besteleriyle birleşerek eşsiz bir yere sahip olan, aşkın ve trajedinin sahnede yeniden hayat bulduğu unutulmaz eseri Romeo ve Juliet etkileyici müzikleri ve koreografik zenginliğiyle Mersinli sanatseverlerle buluşacak.
Aşk, Tutku ve Trajedinin Sahnedeki Görkemli Yorumu
Dünyanın en çok sahnelenen klasik balelerinden biri olan Romeo ve Juliet, bu kez Mersin DOB’un usta sanatçılarının yorumuyla izleyici karşısına çıkıyor. Eserin orkestra şefleri Túlio Gagliardo ve Orkhan Hashimov, koreografisi ise Nugzar Magalashvili, Medeia Magalashvili, Libretto Medeia Magalashvili imzasını taşıyor. Sahneye koyanlar Serbülent Biçer, Özlem Şenormanlılar ve Ender Üçdemir. Gösterinin büyüleyici atmosferini tamamlayan dekor tasarımı Savaş Camgöz, kostüm tasarımı Anna Kalatozishvili, ışık tasarımı ise Tanrı Deniz tarafından hazırlandı.
Eserin biletleri opera gişesinden ve www.biletinial.com adresinden temin edilebilir.

Romeo ve Juliet Balesi MDOB Sahnesinde
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin