FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 22 Mart 2022 225 Görüntüleme

Mut Kaymakamı Bingöl, şehit ve gazi yakınlarıyla yemekte buluştu

Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte, şehit yakınları ve gaziler ile buluştu.
Mut Öğretmenevinde şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelen Kaymakam Bingöl, şehit ailelerinin ve gazilerin kendilerine birer emanet olduğunu vurguladı. Kaymakam Bingöl, “Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaşmış, milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahipsiniz. Kapımızın sizlere her daim açık olduğunu yeniden hatırlatıyorum.” şeklinde konuştu.
Kaymakam Bingöl, şehit yakınları ve gaziler ile birlikte yemek yedi. Gazi ve şehit aileleri, onurlarına verilen yemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, Kaymakam Batuhan Bingöl’e teşekkür ettiler.
Yemek sonrası şehitlerimizin ruhuna yapılan duanın ardından, İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, şehit yakınları ve gazilerle bir müddet sohbet ederek taleplerini dinledi. Devlet olarak her daim şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kaymakam Bingöl, vatanı uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarken, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu ve yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlginizi çekebilir

KILINÇ SÜT 20 YAŞINDA

KILINÇ SÜT 20 YAŞINDA

Tema Tasarım | Osgaka.com